top of page

ANTICELULIT KONCENTRAT SA MOLEKULARNIM KOMPLEKSOM X50 SILHOUETTE

2007. godine u najvećem evropskom naučnom centru – bioinkubatoru u Barseloni – je otkriven molekul koga su kasnije nazvali Х50. Njegova suština je u tome što ume da prenese informacije do adipocita (masne ćelije) tako što se ćelija podešava za nov način rada.

 

Molekul  Х50 u spoju s najnovijom peptidnom formulom na bazi prirodnih biljnih komponenti dobijamo  Х50 Silhouette – ubedljivu molekularnu poruku ćeliji s naredbom da zaustavi rast, odbaci višak i vrati se u normu. Pokorivši se ćelije problematične zone počinju da se aktivno oslobađaju viška masti i tečnosti, vraćaju koži glatkoću i daju joj željenu formu. Tako BodyCompliment postiže efekat jednostavno pričajući sa ćelijama vaše kože, a za šta se pobrinuo Siberian healt sibirsko zdravlje Beograd!

Ekstrakt ružičastog bibera: pomozite organizmu da sagori višak masti!

Čim je ćelija problematične zone dobila od BodyCompliment jasnu poruku da je izbačen višak masti i tečnosti, uključuje se ubrzani ćelijski metabolizam adipocita. I ovde ponovo pomažemo organizmu: ekstrakt ružičastog bibera podstiče proces sagorevanja masti (izbacivanje tečnosti), značajno ubrzava pojavljivanje prvih vidljivih rezultata.

Prirodne komponente: trave i biljke pružaju nežnu negu vaše kože!

Ekstrakti zove, kestena, bršljena i ježovine pojačavaju efekat Х50 Silhouette i ružičastog bibera, zahvaljujući tome se poboljšava mikrocirkulacija, ubrzava se izbacivanje viškova masti, sprečava se formiranje zastoja. Crveni brazilski biber olakšava izbacivanje proizvoda lipidnog raspada i ima snažno lipolitičko dejstvo.

BodyCompliment – efikasan i prirodan instrument modeliranja figure, koji pomaže u borbi s celulitom u problematičnim zonama. Istraživanja su pokazala visoke rezultate metode, jedan konfekcijski broj manje za manje od mesec dana!

 

* Rezultati korišćenja tokom 28 dana dva puta dnevno:

-kod žena – maksimalno smanjivanje obima struka za 2,2 cm, zadnjice – za 2 cm, kukova – za 0,7 cm

-kod muškaraca – maksimalno smanjenje obima stomaka za 0,7 cm.

 

Ne sadrži sulfate, parabene, ftalate, mineralna ulja, veštačke boje i arome.

Nije testirano na životinjama. 

Doziranje i način primene:

U čistom obliku naneti na čistu kožu problematičnih zona aktivnim masirajućim pokretima.

Kako bi koža dobila elastičnost pomešati s bilo kojom kremom koju koristite i naneti na celo telo.

bottom of page