top of page

Detoksikacija i čišćenje | Beograd | Sibirsko zdravlje

PARACLEANSE TRIPLE SET

Zaštita od parazita

Trofazni biljni kompleks za normalizovanje funkcije creva i održavanje mikroflore.

Faza I priprema creva i puteve za izlučivanje žuči za čišćenje, a komponente Faze II aktivno čiste.

Glavni cilj Faze III je da obezbedite obnavljanje mikroflore creva.

01png.png

PARACLEANSE TRIPLE SET

Formula 1 - Izvori čistoće

 

Normalizovanje funkcije creva i puteva za izlučivanje žuči. Glavni zadatak tog složenog biljnog kompleksa je priprema creva i puteva za izlučivanje žuči za aktivno čišćenje.

30 kapsula

02png.png

PARACLEANSE TRIPLE SET

Formula 2 - PHYTOPAR

 

Dejstvo čišćenja. Glavni zadatak druge faze je aktivno čišćenje.

60 kapsula

03png.png

PARACLEANSE TRIPLE SET

Formula 3 - ENTEROVIT

 

Obnavljanje i sekundarna prevencija. Glavni cilj treće faze je obezbeđivanje obnavljanja mikroflore creva nakon aktivnog čišćenja.

200 grama

N support.png

LYMPHOSAN

NEPHRO SUPPORT

BAD sa celulozom i biljnim ekstraktima

 

Biljni proizvod sa pektinom koji je izvor hranjljive celuloze i predstavlja izuzetan biljni sorbent. Ekstrakti kljukve i rastavića obogaćuju ishranu organskim kiselinama i taninima. Pektini doprinose normalizaciji nivoa holesterola u krvi.

90 grama

Liver.png

LYMPHOSAN

L VITALITY

BAD sa celulozom i biljnim ekstraktima

 

Biljni proizvod sa pektinom sadrži veliku količinu hranljivih vlakana, koji su važni i neophodni elementi za normalno funkcionisanje digestivnog trakta. Pektini su jedan od oblika hranljivih vlakana koji pomažu da se održi normalan nivo holesterola u krvi. Proizvod sadrži popularan u celom svetu ekstrakt plodovaSilybum-a, ekstrakt nane, kamilice, majčine dušice, kantariona i aloe vere.

90 grama

pure life.png

LYMPHOSAN

PURE LIFE

BAD sa pektinom i biljnim ekstraktima

 

Biljni proizvod sa pektinom sadrži veliku količinu hranljivih vlakana, koji su važni elementi za normalno funkcionisanje digestivnog trakta. Pektini su jedan od oblika hranljivih vlakana koji pomažu da se održi normalan nivo holesterola u krvi. Sastav proizvoda jeobogaćen biljnim ekstraktima morača koji je poznat od davnina, korenom čička i listovima masline.

90 grama

Beauty.png

LYMPHOSAN

F BEAUTY

BAD sa pektinom i biljnim ekstraktima za žene

 

Kompleks za žene sadrži biljni sorbent pektin koji je izvor hranljive celuloze. U sastav proizvoda su ušli popularni biljni ekstrakti: potočarka, aloe vera, listovi nane, cvetovi livadskog klevera sa podnožja Altaja. Ekstrakt koštica grožđa široko se koristi u kozmetičkoj industriji, a bobice soje sadrže bitne za ženski organizam materije - fitoestrogene.

90 grama

Comfort.png

LYMPHOSAN

J COMFORT

BAD sa hidrolizatom kolagena, celulozom i biljnim ekstraktima

 

Proizvod sadrži biljni sorbent pektin koji je izvor hranljive celuloze i hidrolizat kolagena. Kolagen je strukturni proteinkoji se pre svega nalazi u hrskavici i vezivnom tkivu. U proizvodu je u obliku hidrolizata koji organizam lakše usvaja. Ekstrakt šipka u sastavu kompleksa sadrži prirodan vitamin Ckoji doprinosi stvaranju kolagena neophodnog za normalno funkcionisanje hrskavice.

90 grama

Balance.png

LYMPHOSAN

C BALANCE

BAD sa celulozom i biljnim ekstraktima

Proizvod sadrži nekoliko vrsta rastvorljivih biljnih vlakana u obliku biljnih sorbenata. U njegovom su sastavu popularni u celom svetu ekstrakti zelenog čaja i plodova gloga.

90 grama

bottom of page