top of page

Elastični zglobovi | Beograd | Sibirsko zdravlje

big-01-(2)png.png

CoreNRG

Univerzalni imuno booster.

Priliv energije i podrške tokom fizičkog opterećenja, letova i neprekidnog rada!

Prirodni imuno booster na bazi ćelijskog koncentrata soka jele Bioeffective by Prenolica sa sibirskim adaptogenima ENDEMIX i biljnim kompleksom CoreNRG nadoknađuje zalihe energije i obezbeđuje moćan kumulativni efekat.

30 ml

Essential Vitamins. Vitamin D3

Essential Vitamins Vitamin D3, rastvor za oralnu upotrebu je dijetetski suplement sa vitaminom D. Vitamin D doprinosi normalnoj funkciji imunskog sistema, održavanju normalne mišićne funkcije, normalnih kostiju i zuba, normalnoj apsorpciji i iskorišćenju kalcijuma i fosfora, doprinosi normalnom nivou kalcijuma u krvi i ima ulogu u ćelijskoj deobi. Vitamin D doprinosi normalnoj funkciji imunskog sistema i normalnom rastu i razvoju kostiju kod dece. Vitamin D doprinosi smanjenju rizika od padova usled posturalne nestabilnosti i mišićne slabosti. Padovi su faktor rizika nastanka fraktura kostiju kod žena i muškaraca iznad 60 godina.

30 ml

big-03png.png
414328_9f544e7f_fit_300_300.png

UJAN NOMO

Prirodni balzam za telo sa hondroitinom i orgamskim sumporom

 

Balzam sadrži bogat koktel eteričnih ulja, biljnih ekstrakata i prirodnih obnavljajućih materija. Organski sumpor i hondroitin ubrzavaju procese razmene u koži, biljni ekstrakti sa uljima smiruju i pružaju osećaj komfora. 

100 ml

417917_300_e51d09c2_fit_300_300.png

Balzam-koncentrat za masažu Koren

 

Biljni balzam za masažu i aromaterapiju.

Moć i snaga sibirske prirode u unikatnom koncentratu sedam biljnih ekstrakta vam pomažu da se opustite i vraćaju duhovnu ravnotežu. Tri prirodna ulja - ši, slatkog badema i ricinusovo - omogućavaju lagano klizanje i omekšavaju kožu. Smeša eteričnih ulja (čajevca, jelinog i eukaliptusa) stvaraju posebnu opuštajuću aromu s notama četinara. Brzo upijaju i dobra su za svakodnevnu negu tela.

100 ml

409063_b55608e4_fit_300_300.png

UJAN NOMO

katran balzam za telo

 

Balzam sadrži bogat koktel eteričnih ulja, biljnih ekstrakata i prirodnih obnavljajućih materija. Organski sumpor i hondroitin ubrzavaju procese razmene u koži, biljni ekstrakti sa uljima smiruju i pružaju osećaj komfora. 

50 ml

410054_1f46d73c_fit_300_300.png

Sportski obnavljajući gel

 

Otklanja neprijatan osećaj da ste se preforsirali i ubrzava obnavljanje nakon intenzivnog fizičkog opterećenja. Brže se oporavi! Hitna pomoć za upaljene mišiće!

Prava sibirska hitna pomoć nakon intenzivnih treninga i za svaki dan! Zahvaljujući inovativnom kompleksu 4PRO Complex gel s lakoćom pobeđuje upale, štiti zglobove i pomaže vam da se brže oporavite. Pruža trostruki senzorni uticaj: hladi, greje i tonira. Bavite se sa zadovoljstvom sportom!

100ml

Lakoca pokreta.png

Fito čaj od divljeg bilja № 7 -  Lakoća pokreta

 

Podržava zdravlje zglobova pomoću prirode! Mešavina na bazi rastavića i Comarum-a normalizuje balans vode i soli i slabi uticaj štetnih proizvoda razmene.

Uživajte u ukusu divljeg bilja i lakoći pokreta!

30 filter kesica

Ca.png

ESSENTIAL CALCIUM WITH SIBERIAN HERBS

Kalcijum, Cink, Mangan i vitamin D su neophodni za očuvanje kostiju u normalnom stanju. Kalcijum doprinosi normalizovanju rada mišića, igra važnu ulogu u deobi ćelija, vitamin B6 doprinosi normalizovanju rada imunog sistema. Vitamin C podstiče stvaranje kolagena, a vitamin D apsorbciju kalcijuma i fosfora.

60 kapsula

Selen.png

ESSENTIAL SELENIUM WITH SIBERIAN HERBS

Proizvod je obogaćen organskim jedinjenjima Selena, važnog mikroelementa koji doprinosi očuvanju normalnog stanja kose i noktiju, čuva rad imunog sistema i tiroidne žlezde. Selen, vitamin C i E štite ćelije od oksidativnog stresa. Vitamin C podstiče normalizovanje rada imunog sistema.

60 kapsula

500048_c033a0ed_fit_300_300.png

Healthy Rhythms

 

Proizvod Healthy Rhythms, kapsule je dijetetski proizvod – hrana sa posebnom medicinskom namenom sa vitaminima, mineralima i bioaktivnim jedinjenjima, namenjen za potrebe ishrane kod osoba sa oslabljenim imunitetom, osoba izloženih stresu, psihičkom i fizičkom naporu, kod održavanja opšteg dobrog stanja organizma, normalnih fizioloških procesa u organizmu i obezbeđivanja dodatnih količina ovih nutrijenata u slučaju nepravilne ishrane, nedovoljnog unosa, ili povećanih potreba za njima.

60 kapsula (30 kapsula u svakoj formuli)

Comfort.png

LYMPHOSAN

J COMFORT

BAD sa hidrolizatom kolagena, celulozom i biljnim ekstraktima

 

Proizvod sadrži biljni sorbent pektin koji je izvor hranljive celuloze i hidrolizat kolagena. Kolagen je strukturni proteinkoji se pre svega nalazi u hrskavici i vezivnom tkivu. U proizvodu je u obliku hidrolizata koji organizam lakše usvaja. Ekstrakt šipka u sastavu kompleksa sadrži prirodan vitamin Ckoji doprinosi stvaranju kolagena neophodnog za normalno funkcionisanje hrskavice.

90 grama

RENAISSANCE TRIPLE SET

Sistem trostruke podrške razmeni materija

Sistem trostruke podrške razmeni materija - tri formule koje sadrže vitamine, mineralne materije i vredne ekstrakte, koji su dobijeni iz divljeg sibirskog bilja.

PREDNOSTI PROIZVODA:

- 35 godina naučnog rada

- 10 godina praktične primene

- neophodne doze aktivnih komponenti

Formula-1png.png
Formula-2png.png
Formula-3png.png
500276_44c35223_fit_300_300.png

Siberian Super Natural Sport Glucosamine and Chondroitin

Prirodni kompleks pruža maksimalnu zaštitu prilikom intenzivnih treninga i kod visokog fizičkog opterećenja, sprečava premor, pomaže u otklanjanju upala. Preporučuje se sportistima i svim pobornicima aktivnog načina života za redovno korišćenje.

120 tableta

big-01png.png

RENAISSANCE TRIPLE SET FORMULA 3

Formula 3 Renaissance Triple Set predstavlja složen kompleks aktivnih komponenti bilnog i mineralnog porekla.

-Mikroelementi Selen, Bakar i Mangana a takođe i vitamini C, E i Bštite ćelije od oksidativnog stresa.

-Vitamini B1 i B6 takođe i Kalcijum, Bakar i Mangan doprinose normalnom metabolizmu energije.

-Cink doprinosi normalnom funkcionisanju imunog sistema.

-Vitamini B2, B6 i C doprinose smanjenju zamora.

120 kapsula

big-05png.png

SYNCHROVITALS VI

 

Proizvod sadrži svima poznat spoj dve komponente, glukozamin hidrohlorida i hondroitin sulfata. Njihova svojstva su pojačana popularnim u celom svetu biljnim ekstraktima kore bele vrbe(Salix alba), Filipendule i divlje ruže. Vitamin C koji ulazi u sastav doprinosi stvaranju kolagena neophodnog za normalno funkcionisanje hrskavice.

60 kapsula

3d cube.png

3D FLEX CUBE

Sloboda pokreta

 

Moćni hondroprotektori u kombinaciji sa omegom-3 polinezasićenom masnom kiselinom, prirodnim uljima boraga i amaranta, vitaminima E i D. Štite hrskavicu od habanja, čuvaju vezivni aparat zglobova i omogućavaju kretanje sa lakoćom.

30 kesica po 4 kapsule i 2 tablete

Diosmin i rutin.png

ESSENTIAL VITAMINS DIOSMIN I RUTIN

 

Prirodni venotonik na bazi diosmina i rutina za sprečavanje narušavanja limfotoka i cirkulacije u nogama.

Zahvaljujući optimalnim dozama kompleks efikasno deluje na zidove krvnih sudova, jača ih, poboljšava limfotok i mikrocirkulaciju krvi.

60 tableta

bottom of page