top of page

Essential Sorbents Lymphosan | Beograd | Sibirsko zdravlje

big-01png.png

SYNCHROVITALS II

 

Dragoceni biljni ekstrakti pomažu očuvanju aktivnog tonusa tokom dana i mir uveče. Proizvod sadrži za organizam važan vitamin C koji podržava normalan rad nervnog sistema.

60 kapsula

big-02png.png

SYNCHROVITALS III

 

Synchrovitals III se sastoji od dve vrste kapsula za jutarnju i večernju upotrebu. Selen doprinosi normalnom radu imunog sistema i pomaže ćelijama da se zaštite od oksidativnog stresa. Proizvod je obogaćen ovsenim mekinjama koje su bogate beta-glukanom, a takođe i alfa-linolenskom kiselinom i likopenom.

150 kapsula

big-03png.png

SYNCHROVITALS IV

 

Kompleks N1 sadrži Silybum koji je izvor silimarina i podstiče izlučivanje iz organizma toksičnih materija.

U kompleksu N2 su objedinjeni ekstrakti sibirskih trava i biljaka, između ostalog ekstrakt sibirskog adaptogena Hypericum-a koji podstiče normalizovanje procesa razmene.

60 kapsula

big-04png.png

SYNCHROVITALS V

 

Proizvod sadrži kompleks ResistAid koji predstavlja kombinaciju arabinogalaktana i polifenola dobijenih od Ariša. Arabinogalaktan je izvor rastvorljivih dijetetskih vlakana koji podstiču očuvanje normalnog stanja digestivnog trakta što se pozitivno odražava na imunitet.

60 kapsula

big-05png.png

SYNCHROVITALS VI

 

Proizvod sadrži svima poznat spoj dve komponente, glukozamin hidrohlorida i hondroitin sulfata. Njihova svojstva su pojačana popularnim u celom svetu biljnim ekstraktima kore bele vrbe(Salix alba), Filipendule i divlje ruže. Vitamin C koji ulazi u sastav doprinosi stvaranju kolagena neophodnog za normalno funkcionisanje hrskavice.

60 kapsula

big-06png.png

SYNCHROVITALS VII

 

Proizvod je namenjen onima koji puno vremena provode ispred monitora kompijutera i drugih elektronskih uređaja. Sadrži široki spektar biljnih pigmenata svetlosnih filtera, lutein, zeaksantin i beta karoten. Proizvod je obogaćen prirodnim antocijanima i vitaminom A, koji doprinosi očuvanju normalnog vida.

60 kapsula

bottom of page