top of page

Izbacivanje toksina | Beograd | Sibirsko zdravlje

Adaptovit.png

ADAPTOVIT

BAD Adaptovit je kompleksni dodatak ishrani koji utiče na adaptivne mehanizme u organizmu čoveka. Ekstrakti Lavzey, Ženšena i eleuterokoka pomažu da pobedimo umor i podstiču obnavljanje snage nakon ozbiljnog opterećenja.

10 ml

big-03png.png

SYNCHROVITALS IV

 

Kompleks N1 sadrži Silybum koji je izvor silimarina i podstiče izlučivanje iz organizma toksičnih materija.

U kompleksu N2 su objedinjeni ekstrakti sibirskih trava i biljaka, između ostalog ekstrakt sibirskog adaptogena Hypericum-a koji podstiče normalizovanje procesa razmene.

60 kapsula

Zaštita jetre.png

Fito čaj od divljeg bilja № 6 -Zaštita jetre

 

Mešavina s osvežavajućim blagim notama podstiče jačanje prirodne zaštite od toksina i smanjuje zagađenje organizma.

Dozvolite sibirskoj prirodi da brine o vama!

30 filter kesica

Selen.png

ELEMVITALS SELENIUM WITH SIBERIAN HERBS

Proizvod je obogaćen organskim jedinjenjima Selena, važnog mikroelementa koji doprinosi očuvanju normalnog stanja kose i noktiju, čuva rad imunog sistema i tiroidne žlezde. Selen, vitamin C i E štite ćelije od oksidativnog stresa. Vitamin C podstiče normalizovanje rada imunog sistema.

60 kapsula

Liver.png

LYMPHOSAN

L VITALITY

BAD sa celulozom i biljnim ekstraktima

 

Biljni proizvod sa pektinom sadrži veliku količinu hranljivih vlakana, koji su važni i neophodni elementi za normalno funkcionisanje digestivnog trakta. Pektini su jedan od oblika hranljivih vlakana koji pomažu da se održi normalan nivo holesterola u krvi. Proizvod sadrži popularan u celom svetu ekstrakt plodovaSilybum-a, ekstrakt nane, kamilice, majčine dušice, kantariona i aloe vere.

90 grama

bottom of page