top of page

Komplet Baikal Tea Collection

 

Spoznajte dragoceni dar prirode - čudesnu aromu i ukus tradicionalnog sibirskog fito čaja. Bilje, koje su travari ručno brali, ispuniće vaš dan energijom i pomoći će vam da se distancirate od užurbanog gradskog tempa života. Četiri ukusa - pomoću kojih ćete se odlično osećati i biti divno raspoloženi!

 • HERBAL TEA № 1 ČIŠĆENJE I DRENAŽA
  10 filter kesica po 1,5 g
  Biljna mešavina sa senom, frangulom, kurilskim čajem i kleverom će vam pomoći da osetite lakoću i da efikasnije trošite energiju. Napitak ubrzava procese razmene i podstiče izbacivanje toksina.

 • HERBAL TEA № 3 PRIRODNI SPOKOJ
  10 filter kesica po 1,5 g
  Šolja mirisnog čaja s blagim ukusom bilja će vam pomoći da se opustite i uspostavite harmoniju nakon napetog radnog dana. Bajkalski šišak, nana, matičnjak i origano poklanjaju umirujuću aromu letnje livade, pomoći će vam da se naoružate pozitivnim mislima i emocijama.

 • HERBAL TEA № 4 DAH ŠUME
  10 filter kesica po 1,5 g
  Aromatična kompozicija origana, lipe i kamilice poklanja snagu i olakšava život tokom sezone prehlada. Komadići jabuke upotpunjuju ukus voćnim notama.

 • HERBAL TEA № 8 KOMFOR ZA SRCE
  10 filter kesica po 1,5 g
  Podržite srce pomoću sibirskog bilja i uživajte u ukusu prirodnog čaja. Mešavina na bazi listova ribizle i plodova gloga podstiče normalizovanje tonusa krvnih sudova i pomaže da se izborite sa stresom.

 

Upotreba:

1 filter kesicu preliti sa 200 ml ključale vode. Pustiti da odstoji 15 minuta i dobro iscediti filter kesicu.
 

NAPOMENA: Čuvati van domašaja dece. Ne preporučuje se trudnicama. Čuvati na prohladnom i suvom mestu, na sobnoj temperaturi, koja nije viša od 25 °С.

bottom of page