top of page

Kontrola težine | Beograd | Sibirsko zdravlje

big-01-(2)png.png

CoreNRG

Univerzalni imuno booster.

Priliv energije i podrške tokom fizičkog opterećenja, letova i neprekidnog rada!

Prirodni imuno booster na bazi ćelijskog koncentrata soka jele Bioeffective by Prenolica sa sibirskim adaptogenima ENDEMIX i biljnim kompleksom CoreNRG nadoknađuje zalihe energije i obezbeđuje moćan kumulativni efekat.

30 ml

Adaptovit.png

ADAPTOVIT

BAD Adaptovit je kompleksni dodatak ishrani koji utiče na adaptivne mehanizme u organizmu čoveka. Ekstrakti Lavzey, Ženšena i eleuterokoka pomažu da pobedimo umor i podstiču obnavljanje snage nakon ozbiljnog opterećenja.

10 ml

pure life.png

LYMPHOSAN

PURE LIFE

BAD sa pektinom i biljnim ekstraktima

 

Biljni proizvod sa pektinom sadrži veliku količinu hranljivih vlakana, koji su važni elementi za normalno funkcionisanje digestivnog trakta. Pektini su jedan od oblika hranljivih vlakana koji pomažu da se održi normalan nivo holesterola u krvi. Sastav proizvoda jeobogaćen biljnim ekstraktima morača koji je poznat od davnina, korenom čička i listovima masline.

90 grama

Pik.png

NATURAL INULIN CONCENTRATE

 

Prirodni inulinski koncentrat je kompleks najvažnijih biološki aktivnih komponenti čudesne biljke čičoke. Čičoki je slavu i popularnost donelo otkriće inulina u njegovoj krtoli. Inulin normalizuje razmenu ugljenih hidrata i masti i čuva optimalnu crevnu mikrofloru.

75g

RENAISSANCE TRIPLE SET

Sistem trostruke podrške razmeni materija

Sistem trostruke podrške razmeni materija - tri formule koje sadrže vitamine, mineralne materije i vredne ekstrakte, koji su dobijeni iz divljeg sibirskog bilja.

PREDNOSTI PROIZVODA:

- 35 godina naučnog rada

- 10 godina praktične primene

- neophodne doze aktivnih komponenti

Formula-1png.png
Formula-2png.png
Formula-3png.png
big-01png.png

SIBERIAN SUPER NATURAL SPORT DOUBLE-PHASE HI-GRADE PROTEIN

Multikomponentni proteinski koktel sa prirodnim sokom od borovnice ili jagode, odličan instrument za korekciju figure tokom fitnesa, prelaska na obroke i vraćanja na zdrav način života.

Optimalan spoj dve vrste proteina visokog kvaliteta(izolata i kazeina) snabdeva organizam potrebnom količinom belančevina, ubrzava sagorevanje masti i pomaže u podršci mišićima tokom fizičkog opterećenja.

L-karnitin povećava izdržljivost, smanjuje rizik od povrede mišića tokom vežbanja, optimalizuje procese obnavljanja mišićnog tkiva.

25g

big-02png.png
big-05png.png
big-04png.png
big-03png.png
03png.png

L-CARNITINE

L-carnitine u obliku koji se brzo usvaja povećava izdržljivost, ubrzava metabolizam i razmenu masti, poboljšava regeneraciju mišića nakon treninga i poboljšava sagorevanje masti. Idealan je za sve vrste sporta.

120 kapsula

Jod.png

Essential Minerals Iodine

/

60 kapsula

bottom of page