top of page

Lymphosan Pure Life je osnovni fito sorbent i efikasan biljni proizvod, koji čisti tanko i debelo crevo, a takođe i ostale organe. Bogat je prirodnim komponentama, koje podstiču izbacivanje štetnih materija i toksina i pozitivno utiču na lečenje različitih sistema organa.  

 

Bogat izvor hranljive celuloze vezuje holesterol i kiselinu iz žuči u crevima i izbacuje ih iz organizma. Nekoliko efikasnih komponenti u sastavu pomažu da se smanji nivo šećera u krvi. Prirodan inulinski kompleks pruža snažan imunostimulišući efekat, normalizuje razmenu glukoze, a hranljiva vlakna smanjuju apsorpciju u crevima. 

 

Biljne komponente sastava koren čička, trava rastavića, trava ehinacee, plodovi divlje ruže imaju značajan protivupalni efekat.

Lymphosan Pure Life sadrži biljne komponente u čijem sastavu se nalaze fitoncidi - pravi prirodni antibiotici. Te supstance se efikasno bore sa bakterijama, dezinfikuju i pružaju antibakterijsko dejstvo.

 

Normalizuje varenje i pomaže pri rešavanju rasprostranjenih problema sa digestivnim traktom, kao što su disbakterioza creva, hroničan zatvor i narušavanje izlučivanja žuči. Takođe ovo sredstvo pomaže i kod bolesti jetre.

 

Nekoliko komponenti istovremeno pomažu da pobedite različite oblike alergija. Tako, hranljiva vlakna doprinose vezivanju u crevima različitih alergena iz hrane, a prirodan inulinski kompleks se bori sa disbakteriozom creva, koja ima veliki uticaj na pojavu alergija. Biljne komponente proizvoda imaju direktno antialergijsko dejstvo.

Budite zdravi i u formi uz Siberian health sibirsko zdravlje Beograd!

Doziranje i način primene:

- 7,5 g praška (1 puna kafena kašičica) rastvoriti u 200-250 ml tople vode (50–60°С) i dobro umutiti mikserom dok se ne dobije homogena masa

- Popiti odjednom

- Piti 2 puta dnevno

 

Ne prekoračivati preporučenu dnevnu dozu 7,5 g praška

bottom of page