top of page

SIBERIAN SUPER NATURAL SPORT MULTICOMPONENT HI-GRADE PROTEIN je Građevinski materijal za vaše mišiće!

 

IDEALAN SPOJ različitih vrsta belančevina (izolata, hidrolizata, kazeina), peptida i BCAA aminokiselina istovremeno pruža:


-BRZ RAST MIŠIĆNE MASE na račun aminokiselina, peptida i hidrolizovanog proteina surutke, koji se brzo apsorbuju. 
-OČUVANJE OPTIMALNOG BALANSA BELANČEVINA u periodu između opterećenja usled kvalitetnog micelarnog kazeina.


Proteinski koktel je razuman kompromis u pogledu cene namenjen onima koji počinju da rade vežbe snage  zato što žele da budu u odličnoj sportskoj formi, a ne zbog postizanja rekorda. 

GLAVNE PREDNOSTI OVOG PROIZVODA U ODNOSU NA MNOGOBROJNE ANALOGNE:
1. Potpuno prirodan. Danas sve više i više ljudi obraća pažnju na sastav proizvoda koje kupuju, posebno ukoliko su u određenom periodu njihova glavna ishrana. U sastavu proteinskog šejka Siberian Super Natural Sport nema ni jednog sastojka s oznakom E, kao ni hemijskih neprehrambenih komponenti! 
2. Maksimalna hranljivost. Dati proizvod karakteriše potpuno odsustvo šećera, palminog ulja i svih ostalih stranih masti, belančevina soje i graška niskog kvaliteta, veštačkih hranljivih vlakana.
3. Jedan od najboljih odnosa cene i kvaliteta. Nudeći aminokiseline i belančevine odličnog kvaliteta (što garantuju svetski poznati proizvođači kao Ingredia (Francuska) i Glanbia (Nemačka), kojoj pripada marka Optimum Nutrition), možemo zahvaljujući sopstvenoj proizvodnji, dugoročnoj saradnji i ogromnim narudžbinama da ponudimo sasvim pristupačnu cenu.

JEDNA porcija (30 g) proteina sadrži:
23 g belančevina 
1,6 g ugljenih hidrata
6575 mg BCAA aminokiselina
0% šećera i maltodekstrina
0% soje i biljne belančevine.

Budite zdravi i u formi uz Siberian health sibirsko zdravlje Beograd!

Doziranje i način primene:

Dobro promućkati u šejkeru 300 ml obranog mleka (ili 150 ml mleka + 150 ml vode) i 1 punu mericu (30 g) koktela.

Proizvod je spreman za upotrebu nakon 2-3 minuta nakon mućkanja.

Koristiti nakon treninga kao dodatak ishrani.

bottom of page