top of page

Novomin-N

 

Nova formula legendarnog proizvoda ojačana prirodnim vitaminima A, E i C!

 

Dvostruka podrška imunitetu

Kombinacija vitamina A i prirodnog beta-karotena pruža maksimalni imunostimulacioni i adaptogeni efekat. Beta-karoten se u telu pretvara u vitamin A. Njegovi molekuli neutrališu slobodne radikale i reaktivne kiseonike. Vitamin A deluje kao moćan antioksidans koji štiti ćelijske membrane. Doprinosi normalizaciji funkcija imunog sistema, povećava lokalni i opšti odbrambeni mehanizam tela.

Specijalna formula nadoknađuje nedostatak vitamina A, koji može dovesti do oštećenja vida, problema sa kožom i ubrzanog starenja.

Zaštita ćelijske membrane

Prirodni vitamin E (tokoferol acetat) - jedan od najmoćnijih antioksidanata, održava integritet i jača ćelijske membrane. Ova zaštita je najvažnija za ćelije imunog sistema - one neprekidno sintetišu slobodne radikale da bi uništile bakterije i viruse. Zbog toga je limfocitima potrebno 10 puta više vitamina E od ostalih ćelija.

Najjači antioksidans

Prirodni vitamin C iz ekstrakta šipka i acerole u kompleksu štiti ćelije od slobodnih radikala. U stanju je da obnovi oksidantne oblike vitamina A i E, održavajući njihovu aktivnost. Stimuliše proizvodnju interferona, povećava otpornost tela na razne bolesti.

Vitamin C je uključen u mnoge vitalne procese. Organizmu je neophodan za sintezu steroidnih hormona, neurotransmitera, kolagena i karnitina, bez kojih nije moguć ni adekvatan odgovor tela na upalu, ni potpuni oporavak nakon nje.

Proizvod je napravljen u saradnji sa DSM Nutritional (Švajcarska) i Naturekom (Francuska).

 

Upotreba:

Odrasli uzimaju 1 kapsulu dnevno uz obrok. Dužina primene je 1 mesec. Ako je potrebno, primena se može ponoviti.

bottom of page