Povećana radna sposobnost | Beograd | Sibirsko zdravlje

CoreNRG

Univerzalni imuno booster.

Priliv energije i podrške tokom fizičkog opterećenja, letova i neprekidnog rada!

Prirodni imuno booster na bazi ćelijskog koncentrata soka jele Bioeffective by Prenolica sa sibirskim adaptogenima ENDEMIX i biljnim kompleksom CoreNRG nadoknađuje zalihe energije i obezbeđuje moćan kumulativni efekat.

30 ml

big-01-(2)png.png

Essential Vitamins. Vitamin D3

Essential Vitamins Vitamin D3, rastvor za oralnu upotrebu je dijetetski suplement sa vitaminom D. Vitamin D doprinosi normalnoj funkciji imunskog sistema, održavanju normalne mišićne funkcije, normalnih kostiju i zuba, normalnoj apsorpciji i iskorišćenju kalcijuma i fosfora, doprinosi normalnom nivou kalcijuma u krvi i ima ulogu u ćelijskoj deobi. Vitamin D doprinosi normalnoj funkciji imunskog sistema i normalnom rastu i razvoju kostiju kod dece. Vitamin D doprinosi smanjenju rizika od padova usled posturalne nestabilnosti i mišićne slabosti. Padovi su faktor rizika nastanka fraktura kostiju kod žena i muškaraca iznad 60 godina.

30 ml

big-03png.png
Adaptovit.png

ADAPTOVIT

BAD Adaptovit je kompleksni dodatak ishrani koji utiče na adaptivne mehanizme u organizmu čoveka. Ekstrakti Lavzey, Ženšena i eleuterokoka pomažu da pobedimo umor i podstiču obnavljanje snage nakon ozbiljnog opterećenja.

10 ml

Mg.png

ESSENTIAL MAGNESIUM WITH SIBERIAN HERBS

Prirodna antistres formula: organski magnezijum u obliku citrata, pomaže pri regulaciji krvnog pritiska, ima smirujuće dejstvo i poboljšava kvalitet sna tokom noći. U kombinaciji sa valerijanom i bioflavonoidima harmonizuje emocionalno stanje i smanjuje pojačanu anksioznost.

 

 

 

60 kapsula

big.png

ESSENTIAL ZINC WITH SIBERIAN HERBS

Proizvod sadrži Cink i Bakar u organskom obliku, a takođe i prirodan vitamin C. Cink podstiče normalizovanje razmene ugljenih hidrata i makroelemenata, čuva kosti, kosu i kožu u normalnom stanju. Bakar doprinosi zaštiti imunog sistema i štiti ćelije od oksidativnog stresa.

60 kapsula

Selen.png

ESSENTIAL SELENIUM WITH SIBERIAN HERBS

Proizvod je obogaćen organskim jedinjenjima Selena, važnog mikroelementa koji doprinosi očuvanju normalnog stanja kose i noktiju, čuva rad imunog sistema i tiroidne žlezde. Selen, vitamin C i E štite ćelije od oksidativnog stresa. Vitamin C podstiče normalizovanje rada imunog sistema.

60 kapsula

Ca.png

ESSENTIAL CALCIUM WITH SIBERIAN HERBS

Kalcijum, Cink, Mangan i vitamin D su neophodni za očuvanje kostiju u normalnom stanju. Kalcijum doprinosi normalizovanju rada mišića, igra važnu ulogu u deobi ćelija, vitamin B6 doprinosi normalizovanju rada imunog sistema. Vitamin C podstiče stvaranje kolagena, a vitamin D apsorbciju kalcijuma i fosfora.

60 kapsula

Jod.png

ESSENTIAL IODINE WITH SIBERIAN HERBS

Proizvod Essential Minerals Iodine, kapsule je dijetetski suplement sa rodiolom i smeđim algama koje su prirodni izvor joda. Jod doprinosi normalnoj sintezi tiroidnih hormona i normalnoj funkciji štitaste žlezde (normalnoj tiroidnoj funkciji), normalnoj funkciji nervnog sistema, normalnoj kognitivnoj funkciji, održavanju normalnog energetskog metabolizma i održavanju normalne kože. Rodiola doprinosi snazi i kondiciji, izdržljivosti, zaštiti ćelija od oksidativnog stresa i zaštiti od fizičkog stresa. Smeđe morske alge doprinose tiroidnoj funkciji i smanjenju sinteze estrogena kod žena.

60 kapsula

500856_300_2e68910d_fit_300_300.png

Komplet Baikal Tea Collection

 

Spoznajte dragoceni dar prirode - čudesnu aromu i ukus tradicionalnog sibirskog fito čaja. Bilje, koje su travari ručno brali, ispuniće vaš dan energijom i pomoći će vam da se distancirate od užurbanog gradskog tempa života. Četiri ukusa - pomoću kojih ćete se odlično osećati i biti divno raspoloženi!

- HERBAL TEA № 1 ČIŠĆENJE I DRENAŽA

- HERBAL TEA № 3 PRIRODNI SPOKOJ

- HERBAL TEA № 4 DAH ŠUME

- HERBAL TEA № 8 KOMFOR ZA SRCE

40 filter kesica

big-02png.png

FORMULA 4 N.V.M.N.

Dodatak ishrani sa vitaminima A, C i E i lipoinskom kiselinom

Proizvod sadrži kompleks vitamina E, E i C, skoro 20 godina se smatra da je to jedna od najjačih antioksidantnih formula. Dejstvo kompleksa je pojačano organskim antioksidansima(taurinom i lipoinskom kiselinom), što omogućava znatno proširivanje spektra antioksidantne zaštite sredstva.

120 kapsula

Balance.png

LYMPHOSAN

C BALANCE

BAD sa celulozom i biljnim ekstraktima

Proizvod sadrži nekoliko vrsta rastvorljivih biljnih vlakana u obliku biljnih sorbenata. U njegovom su sastavu popularni u celom svetu ekstrakti zelenog čaja i plodova gloga.

90 grama

500449_74df8485_fit_300_300.png

CHRONOLONG

Kompleks prirodnih komponenti za normalizovanje razmene materija u ženskom organizmu

Kompleks sadrži 100% fitoestrogena genisteina, jednog od glavnih izvora mladosti žena. Sastav proizvoda je obogaćen klicama sojinih bobica koje sadrže desetine oblika prirodnih fitoestrogena, pojačavaju efekat genisteina. Vitamin C u obliku askrobinske kiseline doprinosi formiranju kolagena, koji je neophodan za normalno funkcionisanje krvnih sudova kože. Folacin doprinosi normalnoj razmeni homocisteina za vreme menopauze.

30 kapsula

Pulse-Box-zdravo-srce-png.png

PULSE BOX

TVOJ MOTOR RADI KAO SAT!

Vitaminsko mineralni kompleks cardioAGETM

Neutralizuje homocistein i štiti zidove krvnih sudova od oštećenja.

Omega-3

Jača zidove krvnih sudova i smanjuje nivo štetnog holesterola.

Likopen

Ima snažno antioksidantno dejstvo.

500175_300_dd566195_fit_300_300.png

IQ Box (Intelekt)

Kompleks moćnih imunobooster-a
Ekstrakti ginko bilobe i gotu kole povećavaju moždanu aktivnost i pomažu da se skoncentrišete.

Omega-3 polinezasićene masne kiseline
Zajedno s visokim dozama vitamina i antioksidanasa A, E i C pouzdano štiti ćelije mozga.

Praktično pakovanje
Svi neophodni elementi u jednoj kesici. Koristiti jednom dnevno!

30 kesica po 2 kapsule

500526_d5abe799_fit_300_300.png

Komplet IMMUNO Box (Zaštita od infekcija)

Arabinogalaktin, ehinacea i cink jačaju odbrambene snage organizma i povećavaju aktivnost ćelija imuniteta. Ekstrakti žalfije, bokvice, kamilice i majčine dušice pružaju antivirusno i antibakterijsko dejstvo, a ženšen ubrzava procese obnavljanja i povećava odbrambenu snagu organizma.

30 kesica po 3 kapsule

500440_300_81fddbe8_fit_300_300.png

BAD 3D Protection Cube

Premijalni kompleks deluje istovremeno u tri pravca: obezbeđuje brz i kvalitetan imuni odgovor, blokira destruktivne procese oksidacije ćelija, povećava odbrambene snage organizma na agresivne faktore iz spoljašnje sredine.

30 kesica po 3 kapsule

RENAISSANCE TRIPLE SET

Sistem trostruke podrške razmeni materija

Sistem trostruke podrške razmeni materija - tri formule koje sadrže vitamine, mineralne materije i vredne ekstrakte, koji su dobijeni iz divljeg sibirskog bilja.

PREDNOSTI PROIZVODA:

- 35 godina naučnog rada

- 10 godina praktične primene

- neophodne doze aktivnih komponenti

Formula-1png.png
Formula-2png.png
Formula-3png.png
big-01png.png

RENAISSANCE TRIPLE SET FORMULA 3

Formula 3 Renaissance Triple Set predstavlja složen kompleks aktivnih komponenti bilnog i mineralnog porekla.

-Mikroelementi Selen, Bakar i Mangana a takođe i vitamini C, E i Bštite ćelije od oksidativnog stresa.

-Vitamini B1 i B6 takođe i Kalcijum, Bakar i Mangan doprinose normalnom metabolizmu energije.

-Cink doprinosi normalnom funkcionisanju imunog sistema.

-Vitamini B2, B6 i C doprinose smanjenju zamora.

120 kapsula

500048_c033a0ed_fit_300_300.png

Healthy Rhythms

 

Proizvod Healthy Rhythms, kapsule je dijetetski proizvod – hrana sa posebnom medicinskom namenom sa vitaminima, mineralima i bioaktivnim jedinjenjima, namenjen za potrebe ishrane kod osoba sa oslabljenim imunitetom, osoba izloženih stresu, psihičkom i fizičkom naporu, kod održavanja opšteg dobrog stanja organizma, normalnih fizioloških procesa u organizmu i obezbeđivanja dodatnih količina ovih nutrijenata u slučaju nepravilne ishrane, nedovoljnog unosa, ili povećanih potreba za njima.

60 kapsula (30 kapsula u svakoj formuli)

big-01png.png

SYNCHROVITALS II

 

Dragoceni biljni ekstrakti pomažu očuvanju aktivnog tonusa tokom dana i mir uveče. Proizvod sadrži za organizam važan vitamin C koji podržava normalan rad nervnog sistema.

60 kapsula

big-02png.png

SYNCHROVITALS III

 

Synchrovitals III se sastoji od dve vrste kapsula za jutarnju i večernju upotrebu. Selen doprinosi normalnom radu imunog sistema i pomaže ćelijama da se zaštite od oksidativnog stresa. Proizvod je obogaćen ovsenim mekinjama koje su bogate beta-glukanom, a takođe i alfa-linolenskom kiselinom i likopenom.

150 kapsula

big-04png.png

SYNCHROVITALS V

 

Proizvod sadrži kompleks ResistAid koji predstavlja kombinaciju arabinogalaktana i polifenola dobijenih od Ariša. Arabinogalaktan je izvor rastvorljivih dijetetskih vlakana koji podstiču očuvanje normalnog stanja digestivnog trakta što se pozitivno odražava na imunitet.

60 kapsula

500062_de_81b32630_fit_300_300.png

TRIMEGAVITALS SIBERIAN LINSEED OIL AND OMEGA-3 CONCENTRATE

Lipidni kompleks sa omega-3 kiselinama i vitaminom E

 

Kompleks zasićen omega-3 kiselinama u obliku koncentrovanihetil estara masnih kiselina. Prirodan izvor kiselina je najbogatije laneno ulje. Omega 3 kiseline i DHA su važna komponenta zdrave ishrane. Sastav proizvoda je obogaćen vitaminom E.

30 kapsula

500102_de_4b33e53c_fit_300_300.png

TRIMEGAVITALS LUTEIN AND ZEAXANTHIN SUPERCONCENTRATE

Izvor prirodnih svetlosnih filtera

 

Kompleks sadrži visoku koncentraciju prirodnih pigmenata svetlosnih filtera luteina i zeaksantina i posebno je dobar za one koji mnogo vremena provode pored monitora kompijutera  ostalih elektronskih uređaja. Kompleks je dodatno obogaćen sibirskim uljemzlolesine i vitaminom E koji podstiče zaštitu ćelija od oksidativnog stresa.

30 kapsula

Neurovision-visoka-efikasnost-png.png

Siberian Super Natural Nutrition

NEUROVISION

Maksimalno kompletan kompleks za očuvanje visoke umne radne sposobnosti i dobrog vida.

Za one koji zarađuju novac svojom inteligencijom.

Za one koji naprežu vid ispred monitora i tehničkih uređaja.

Natural-Vitamins-png.png

Siberian Super Natural Nutrition

NATURAL VITAMINS

Prvi vitaminsko-mineralni kompleks apsolutno prirodnog porekla.

 

Za one koji su maksimalno zahtevni prema izboru vitamina.

Za one koji znaju šta se nalazi iza brojki koje ukazuju na aktivne materije.