top of page

Sportski program | Beograd | Sibirsko zdravlje

big-01png.png

SIBERIAN SUPER NATURAL SPORT DOUBLE-PHASE HI-GRADE PROTEIN

Multikomponentni proteinski koktel sa prirodnim sokom od borovnice ili jagode, odličan instrument za korekciju figure tokom fitnesa, prelaska na obroke i vraćanja na zdrav način života.

Optimalan spoj dve vrste proteina visokog kvaliteta(izolata i kazeina) snabdeva organizam potrebnom količinom belančevina, ubrzava sagorevanje masti i pomaže u podršci mišićima tokom fizičkog opterećenja.

L-karnitin povećava izdržljivost, smanjuje rizik od povrede mišića tokom vežbanja, optimalizuje procese obnavljanja mišićnog tkiva.

25g

big-02png.png
big-05png.png
big-04png.png
big-03png.png
01png.png

SIBERIAN SUPER NATURAL SPORT

WHEY SILVER ICE PRO

90% izolat proteina surutke visokog kvaliteta pruža maksimalno brzo usvajanje aminokiselina za momentalnu kvalitetnu podršku mišićima tokom dugotrajnih i eksplozivnih treninga snage. Pogodan je za pojačano sagorevanje masti.

- 24 grama belančevina u svakoj porciji

- za profesionalne atletičare

- 90% izolat belančevina surutke PRODIET 90S

- kompleks aminokiselina BCAA

500g

02png.png

SIBERIAN SUPER NATURAL SPORT

MULTICOMPONENT HI-GRADE PROTEIN

Multikomponentni protein, koji se sastoji od nekoliko tipova belančevina izuzetnog kvaliteta sa različitim vremenom usvajanja. Odličan je za nove članove i sve ostale koji se trude da budu u dobroj fizičkoj formi. Poboljšava metabolizam i ubrzava proces obnavljanja.

- 23 grama belančevina u svakoj porciji

- za one koji vode aktivan način života

- belančevine surutke PRODIET HYDROLYSATE S25

- kompleks aminokiselina BCAA

500g

sejker novi.png

ŠEJKER SIBERIAN WELLNESS

Flaša-šejker za vodu, napitke i proteinske koktele. Moderne je mat plave boje i ima čvrst hermetički poklopac.

Napravljena je od najsavremenijeg bezopasnog materijala tritana koji ne čuva mirise, a u isto vreme je neverovatno pouzdan. Unutar šejkera je mrežica i feder-loptica za mućkanje, koja ne dozvoljava stvaranje grudvica prilikom pravljenja koktela.

Bezopasno korišćenje pri temperaturama od -10 do +96°C.

Čep poklopca je dizajniran tako da korisnik može otvoriti bocu uz pomoć samo jedne ruke.

500 ml

big-07png.png

FAST RECHARGE CREATINE

Prirodni kreatin koji se brzo rastvara u zgodnom obliku pomaže da se poboljšaju sportski pokazatelji. Prirodno ubrzava sintezu anaboličnih hormona, daje energiju, stimuliše rast mišića i povećava izdržljivost.

40 porcija po 5g

03png.png

L-CARNITINE

L-carnitine u obliku koji se brzo usvaja povećava izdržljivost, ubrzava metabolizam i razmenu masti, poboljšava regeneraciju mišića nakon treninga i poboljšava sagorevanje masti. Idealan je za sve vrste sporta.

120 kapsula

04png.png

GLUCOSAMINE AND CHONDROITIN

Prirodni kompleks pruža maksimalnu zaštitu prilikom intenzivnih treninga i kod visokog fizičkog opterećenja, sprečava premor, pomaže u otklanjanju upala. Preporučuje se sportistima i svim pobornicima aktivnog načina života za redovno korišćenje.

120 tableta

05png.png

BCAA COMPLEX

Kompleks nezamenljivih aminokiselina je stvoren specijalno za intenzivne treninge, pruža aktivan rast mišićne mase, brzu regeneraciju i direktnu isporuku hranljivih materija u mišićno tkivo. Usporava procese katabolizma.

120 tableta

06png.png

MEGA ESSENTIALS

Maksimalno koncentrisan vitaminsko-mineralni kompleks Mega Essentials je napravljen specijalno za snabdevanje organizma neophodnim mikroelementima prilikom velikog fizičkog opterećenja, 12 vitamina i 8 minerala povećavaju izdržljivost, toniraju i snabdevaju energijom.

120 tableta

omega ultra.png

OMEGA-3 ULTRA

Maksimum omega-3 kiselina za moćnu podršku organizmu tokom intenzivnog fizičkog opterećenja.

Dnevna doza dve osnovne omega-3 masne kiseline u četiri kapsule.

koristimo najbolji mogući koncentrat omega-3 kiselina iz dubokovodnih morskih riba PRONOVAPURE.

120 kapsula

bottom of page