top of page

SYNCHROVITALS II je hronobiološka zaštita mozga i preporučuje se odraslima kao izvor ginsenozida, flavonol glikozida i bajkalina, dodatnog izvora vitamina C i hipericina.

 

Date komponente štite moždane ćelije i centralni nervni sistem. Proizvod štiti funkcije dobrog pamćenja, brzog mišljenja i dobre umne radne sposobnosti.

 

VISOKA UMNA RADNA SPOSOBNOST

 

Proizvod utiče na očuvanje funkcija dobrog pamćenja, brzog mišljenja i dobre umne radne sposobnosti.

PROVERENE AKTIVNE KOMPONENTE U EFIKASNOJ DOZI

 

U sastavu recepture su komponente koje najefikasnije utiču na moždani krvotok i sprečavaju formiranje trombova u krvnim sudovima – ekstrakt listova ginko bilobe. Flavonol glikozidi ekstrakta ginko bilobe održavaju viskoznost krvi u granicama normale.

LEGENDARNI LEKOVITI ŽENŠEN

 

U proizvodu se koristi legendarna lekovita biljka visokog kvaliteta – ženšen, koji predstavlja jedno od najefikasnijih sredstava,  sprečava pojavu mišićnog i umnog premora. Ginsenozidi ( u proizvodu je 140% dnevne norme) kojima je bogat ženšen pomažu da se adaptirate na potrebe organizma u specifičnim životnim situacijama, bez obzira na pravac patološkog faktora. 
 

100% DNEVNE NORME FLAVONOIDA

 

Аntioksidanta aktivnost proizvoda štiti ćelije mozga od uništavanja, a sudove od razvoja ateroskleroze i snabdevena je flavonoidima biljnih ekstrakta Hypericum-a, žalfije i gotu kole.

Budite zdravi i u formi uz Siberian health sibirsko zdravlje Beograd!

 

Doziranje i način primene:

Ujutru: 1 bela kapsula kompleksa broj 1

Uveče: 1 zelena kapsula kompleksa broj 2 u večernjim satima tokom obroka.

Preporučljivo trajanje terapije - 2 meseca.

bottom of page