top of page

SYNCHROVITALS III je hronobiološka zaštita srca i preporučuje se odraslima kao izvor beta glukana, lipoinske kiseline, selena i likopena, dodatnog izvora viteksina. Proizvod je stvoren imajući u vidu bioritmove kardiovaskularnog sistema, koji više nego ostali zavise od pravilnih bioritmova.

 

Proizvod objedinjuje odmah nekoliko najnovijih biološki aktivnih komponenti, koje su otkrivene i proučene poslednjih godina.

КОМPLEKSNA KARDIO ZAŠTITA

 

Sadrži kompleks komponenti koje kompleksno deluju na normalizovanje rada kardiovaskularnog sistema: hranljiva vlakna beta-glukani u kompleksu OatWell 28 (smanjenje nivoa holesterola u krvi), lipoinska kiselina, materije nalik vitaminima (učestvuju u regulisanju razmene lipida i ugljenih hidrata) i biljni ekstrakt listova gloga (izvor viteksina).

EFIKASNOST SASTOJAKA JE KLINIČKI DOKAZANA

 

Beta-glukani ovsа OatWell 28, koje je proizvela švedska kompanija Crea Nutrition, su potpuno prirodne bioaktivne komponente dobijene prosejavanjem ovsenih klica. Kliničkim istaživanjima je potvrđena sposobnost beta-glukana da smanji koncentraciju glukoze u krvi, a takođe insulin i holesterol.  
100% DNEVNA DOZA LIKOPENA. Doza glavne antioksidantne supstance likopena koji ima dokazano visoku antioksidacionu sposobnost, koja je dovedena do 100% u poređenju s prethodnim proizvodom. 

PRIRODNI IZVOR ANTIOKSIDANASA

 

Proizvod sadrži ekstrakte listova gloga, najpopularnije lekovite biljke, koja se primenjuje u kardiologiji. Predstavlja izvor viteksina (72% dnevne doze) i flavonoida koji direktno proširuju krvne sudove.

Budite zdravi i u formi uz Siberian health sibirsko zdravlje Beograd!

Doziranje i način primene:

Odraslima se preporučuje da uzimaju po 3 kapsule kompleksa N1 ujutru i po 1 kapsulu kompleksa N2 uveče za vreme jela.

Proizvod koristiti 2 meseca.

bottom of page