top of page

SYNCHROVITALS V je dodatak ishrani sa arabinogalaktanom i biljnim ekstraktima.Synchrovitals V se preporučuje odraslima kao izvor ginsenozida i dodatni izvor apigenina.

 

Sadrži polisaharide, među kojima su najznačajniji – arabinogalaktan (posebna materija izdvojena iz ariša). To je odličan stimulator imunološkog sistema, skoro je dva puta efikasnije od ehinacee povećava formiranje ćelija imuniteta. S obzirom da je izvor dijetetskih vlakana, arabinogalaktan poboljšava ishranu, usvajanje i očuvanje zdravlja digestivnog trakta. 

STIMULATOR IMUNOLOŠKOG SISTEMA

 

Sadrži kompleks ResistAid™, koji predstavlja kombinaciju arabinogalaktina i prirodnih biološki aktivnih polifenola, koji su izdvojeni iz ariša, koji je odličan stimulator imunološkog sistema.

EFIKASNOST AKTIVNIH MATERIJA JE KLINIČKI DOKAZANA

 

Kompleks aktivnih biljnih materija ResistAid™    – polisaharid, koji je izdvojen iz ariša, sadrži arabinogalaktin i polifenole. Arabinogalaktin je efikasan protiv ulaska patoloških mikroorganizama, što je potvrđeno specijalnim istraživanjima (Udani i koautori, 2010) u Nemačkoj.

АNTIMIKROBNO DEJSTVO

 

Sadrži bokvicu, žalfiju i kamilicu, biljke koje imaju antimikrobno i protivupalno dejstvo.

Budite zdravi i u formi uz Siberian health sibirsko zdravlje Beograd!

 

Doziranje i način primene:

 

Odraslima se preporučuje po 1 svetla kapsula kompleksa N1 ujutru i po 1 zelena kapsula kompleksa N2 uveče za vreme jela.

bottom of page