top of page

Za decu | Beograd | Sibirsko zdravlje

big-01png.png

OMEGA-3 SOFTGELS

Zlatna ribica

 

Proizvod doprinosi očuvanju funkcija mozga i vida, normalnom usvajanju kalcijuma i fosfora, a takođe i korektnom funkcionisanju imunog sistema, što je vrlo važno za dete koje raste. Originalna zgodna doza, kapsula u obliku ribice, popravlja raspoloženje i štiti sadržaj od oksidacije.

75g

500120_c890719d_fit_300_300.png

SIBERIAN IMMNITY SWEETS

Topiviška

 

Idealno sredstvo za prevenciju virusnih infekcija sa čičokom i ekstraktom čička sadrži 46mg čistog inulina na 100g proizvoda. U kombinaciji sa vitaminom C jača imunitet, stimuliše rast korisne mikroflore deteta i poboljšava razmenu minerala u koštanom tkivu. Prijatan sladak ukus neće ni jedno dete ostaviti ravnodušnim, Topiviška predstavlja zadovoljstvo i zdravlje za vaše dete od same prirode, Sadrži više od 400 ukusnih bombonica.

150g

500663_c819005e_fit_300_300.png

BAD ELBIFID

 

Dodatak ishrani s lakto i bifidobakterijama. Maksimalan kompleks lakto i bifidobakterija je sličan prirodnoj flori. U proizvodnji se koristi tehnologija mikrokapsuliranja CellBiotech. Celulozne kapsule DR-caps odgovaraju i vegetarijancima.

15 Kapsula

Essential Vitamins. Vitamin D3

Essential Vitamins Vitamin D3, rastvor za oralnu upotrebu je dijetetski suplement sa vitaminom D. Vitamin D doprinosi normalnoj funkciji imunskog sistema, održavanju normalne mišićne funkcije, normalnih kostiju i zuba, normalnoj apsorpciji i iskorišćenju kalcijuma i fosfora, doprinosi normalnom nivou kalcijuma u krvi i ima ulogu u ćelijskoj deobi. Vitamin D doprinosi normalnoj funkciji imunskog sistema i normalnom rastu i razvoju kostiju kod dece. Vitamin D doprinosi smanjenju rizika od padova usled posturalne nestabilnosti i mišićne slabosti. Padovi su faktor rizika nastanka fraktura kostiju kod žena i muškaraca iznad 60 godina.

30 ml

big-03png.png
500715_b76d7633_fit_300_300.png

IMMUNOTOPS VITAMAMA

Siberian Wellness Sirup za imunitet

 

Zdravo može biti ukusno! Probajte Immunotops - dečja poslastica sa slatkim sirupom inulina umesto šećera!

Sokovi jabuke i višnje raduju poznatim ukusima, a vitamin C pomaže da se sačuva normalno stanje imunog sistema.

95 ml

bottom of page